Вітаємо Вас на сайті

Черницького закладу загальної середньої освіти І - ІІІ ступенів

Розвадівської сільської ради Стрийського району Львівської області

Дитячо-юнацький турнір з вільної боротьби ,,Щирецький килим"

   4 березня 2023 р. у смт. Щирець відбувся відкритий дитячо-юнацький турнір з вільної боротьби ,,Щирецький килим" пам'яті Небесної сотні серед юнаків та дівчат.  У змаганнях взяло участь 187 спортсменів з Львівської області, а також з Харківської та Тернопільської областей.

    У цих змаганнях під керівництвом Майстра спорту , Заслуженого тренера України Ярослава Вуйціка взяли участь і юні борці Черницького відділення Львівської СДЮШ ОР ,,Спартаківець " і Черницького ЗЗСО І-ІІІ ст. . У результаті напруженої боротьби у ваг. кат. до 23кг. бронзову медаль завоював Кіндій Олег , у ваг. кат. до 32 кг бронзову медаль здобув Земляний Матвій , а у ваг. кат. до 47 кг КУБОК і золоту медаль виборов Швед Назарій. За крок до медалі у ваг. кат. до 35 кг зупинився Качан Максим , а серед дівчат у ваг. кат. до 33 кг Деркач Наталія.

    Отже,  змагання у Щирці можна вважати вдалими, хоча ще є над чим працювати. Тож побажаємо нашим молодим спортсменам наснаги і бажання вдосконалюватись як успорті  , так і у житті загалом.