Вітаємо Вас на сайті

Черницького закладу загальної середньої освіти І - ІІІ ступенів

Розвадівської сільської ради Стрийського району Львівської області

Тиждень історії

     Одним із завдань сучасної шкільної історичної освіти є вміння учня орієнтуватися у величезному потоці інформації. Навчити цього лише на уроці історії просто неможливо. І тому, щороку наша школа організовує предметні тижні, спрямовані на розвиток творчих здібностей учнів, поглиблення їхніх знань з одного чи кількох суміжних навчальних предметів. Проведення Тижня історії - це не тільки розваги для здобувачів освіти, а одна з форм організації навчання, засіб виховання, шлях до порозуміння між учителями і учнями.

    19 лютого в Черницькому ЗЗСО І-ІІІ ст. розпочався Тиждень історії. Учителі Демко М.Є. та Юркевич Н.М. провели для учнів початкової школи інформаційну хвилинку «Не знати історії - означає завжди бути дитиною» (Цицерон). Ознайомили школярів з новим для них терміном "історія", разом грали різноманітні ігри та малювали малюнки на історичну тематику.

    Учні 9-х класів ( учителі історії Демко М. Є., Щепаняк М. М.), провели історичний квест під назвою" Зануримось у минуле". Цікаві ребуси, сенкани, кросворди та шаради, а також вдало підібрані історичні запитання викликали великий інтерес і захоплення у дітей.
    Тиждень історії розпочався сьогодні і буде тривати до 23 лютого. План проведення Тижня є дуже насиченим і цікавим.