Вітаємо Вас на сайті

Черницького закладу загальної середньої освіти І - ІІІ ступенів

Розвадівської сільської ради Стрийського району Львівської області

Неймовірна Швейцарія та Ельзас


    На весняних канікулах учні 10-х класів Черницького ЗЗСО I-ІІІ ст. разом із класними керівниками Гусак О.В. та Струк З.І здійснили захоплюючу подорож «Неймовірна Швейцарія та Ельзас».У Кракові десятикласники мали можливість побачити історичні пам'ятки, які свідчать про багату історію країни.
    У Австрії учні відчули себе частинкою імперської історії, доторкнулися до творчості Й. Моцарта. Дивовижною була екскурсія на озера Зальцкоммергут. Неймовірний пейзаж, де невеликі села у схилах Альпійських гір, відбиваються у дзеркальній гладі бездонних озер.
    Швейцарія заворожила своєю природною красою. Гірські хребти, озера та водоспади залишили у наших серцях незабутні враження. Хто не бачив ландшафти Інтерлакена, тому не відома Швейцарія.
    Франція зустріла нас своєю величністю та елегантністю. У місті Кольмар насолоджувалися мальовничими краєвидами, де кожен будинок має унікальну архітектуру та колорит. Страсбург зачарував середньовічними вулицями, славною архітектурою та шумом води річки Іль. Екскурсія річкою Влтава в Празі - це чудовий спосіб побачити неймовірну красу міста та дізнатися з цікавих розповідей гіда про Карлів міст, Рудольфінум, величний Празький замок, Національний театр, Вишеград.